Hello, it's me!

Gepubliceerd op 2 augustus 2018 om 23:55

Leuk dat jullie even komen kijken op mijn website!  Laat ik mij even voorstellen voor diegene die mij nog niet kennen: Mijn naam is Annika van Balen en ik ben fulltime Fotografe. Voor mijn eigen bedrijf www.photograffity.nl fotografeer ik newborns, baby, zwangeren en kinderen. Daarnaast werk ik nog twee dagen de fotostudio van www.bomont.nl.
Al sinds 2007 fotografeer ik newborns (en dat is waar de meeste mensen mij ook van kennen)  maar daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook heel veel bezig met andere takken van de fotografie. Op deze site en via dit blog wil ik vooral mijn andere werk laten zien: Straatfotografie, landschappen, natuur,  macro, daily life, iPhone fotografie, lifestyle fotografie, fashion...... noem maar op.  

Houd je net zoveel van fotografie als ik doe? Dan nodig ik je graag nodig  uit om eens rond te kijken op mijn website en van tijd tot tijd terug te keren naar dit blog voor nieuwe posts: updates, tips en nieuw (of juist oud) werk. 

--------------------------------------------------------------------

Nice that see you have on my website! Let me introduce myself for those who do not know me yet: My name is Annika van Balen and I am full-time Photographer. For my own company www.photograffity.nl I photograph newborns, babies, pregnant women and children. Besides that Iwork for two days in the photo studio from www.bomont.nl. Since 2007 I have been photographing newborns (and that is what most people know me from) but besides that I am also very busy with other branches of photography in my free time. On this site and on this blog I want to show my other work: Street photography, landscapes, nature, macro, daily life, iPhone photography, lifestyle photography, fashion ... just name it.

Do you like photography as much as I do? Then I invite you to look around on my website and from time to time return to this blog for new posts: updates, tips and new (or old) work.


                                                                                                                                         With love, Annika

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.