Parijs Oh...

Gepubliceerd op 26 augustus 2018 om 21:04

J'Taime Paris! Ik ben gek op de stad Parijs! Wat een mazzel dat ik deze maand de mogelijkheid had om twee dagen rond te struinen. Alleen... met mijn camera. Twee dagen is natuurlijk veel te kort, maar ik heb me gefocust op twee locaties en dan is het best te doen. De eerste dag bezocht ik La Grande Arche  in la Defense, wat fotografisch gezien natuurlijk een prachtig gebouw is om te fotograferen. De tweede dag ging ik richting Montmartre. Heerlijk. Hier een kleine impressie van de foto's die ik heb gemaakt. 
Ik houd heel erg van kleur, maar omdat ik de laatste tijd erg bezig ben met licht en contrasten, heb ik er voor gekozen om de foto's om te zetten in zwart wit.  
(klik op de foto om ze groter te bekijken) 

J'Taime Paris! I do love the city Paris! And I was so lucky to have the opportunity to go and perambulate in Paris for 2 days. Alone....with my camera. Two days is no a great amount of time for such a big and beautiful city, but I've focused on two locations and  so I've had the time to enjoy and photograph. I went to La Grande Arche  in la Defense, which is a very photogenic building. The next day I went to Montmartre. Loved it! Here is an impression from the photos I've made in those two days. 
I love colour, but because I like to work with light and contrast, I've chosen Black and white photos instead.  
(Click on the photo to enlarge)


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.